Schoon drinkwater voor iedereen.

Adresgegevens

Onze adresgegevens:

Roel en Coline van Es
Hegdambroek 1614
6546 VT Nijmegen

Telefoon Roel:
06 - 213 104 83
Telefoon Coline:
06 - 105 866 55

ING rekeningnummer: NL66INGB0003060831

Nieuws 2017

31 december 2017

Hierbij willen wij alle mensen bedanken die in 2017 ons vrijwilligerswerk ( weer ) hebben ondersteund, in welke vorm dan ook.
Met name Theo Hermens uit Wijchen en John Jochems uit Nijmegen voor hun bijzondere prestaties voor en tijdens de Nijmeegse4Daagse. Door hun sponsorloopactie hebben we honderden gezinnen in Zambia een leven lang schoon en gezond drinkwater kunnen schenken.
Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2018.

Doet u dit jaar (weer) mee met de grootste schoenendoosactie ter wereld?

Versier een schoenendoos en vul deze met schoolspullen, speelgoed, een knuffel en toiletartikelen.
Maak een kind in een sloppenwijk, weeshuis of vluchtelingenkamp blij !!

Kijk voor meer informatie op het menublad Projecten / Actie4Kids.

Woensdag 29 november 2017: Hulp-Piet komt ook schoenendozen brengen.

 

Vandaag kwam “Hulp-Piet Bremers” uit Beuningen persoonlijk bij ons thuis op bezoek om ook een aantal versierde en gevulde schoenendozen in te leveren voor de schoenendoosactie Actie4Kids.
Hartelijk dank Piet en hopelijk zien we je volgend jaar weer terug !!

Maandag 2 Oktober 2017: Waterfilter Certificaat ontvangen van St. De Samaritaan.


Vandaag ontvingen wij weer een Waterfilter Certificaat van de St. De Samaritaan.


Dit keer ter gelegenheid van onze donaties en inzet voor de sponsorloopactie Water4Kids onder het motto “Lopen voor Schoon Water in Afrika”van de Nijmeegse4Daagse 18 t/m 21 juli 2017. Als blijk van waardering ontvingen wij onderstaande begeleidende brief.

Ermelo 02-10-2017 Beste Roel en Coline,

Hierbij een waterfiltercertificaat als kleine blijk van onze enorme dank voor uw geweldige prestatie tijdens de Nijmeegse4Daagse sponsorloop. Het prachtige bedrag van € 10.120,- is opgehaald voor het project Water4Kids onder het motto “Lopen voor Schoon Water in Afrika”.

Heel hartelijk dank namens alle gezinnen die dit jaar voorzien zijn van schoon en veilig water door dit waterproject.

Met vriendelijke groeten, 

Tom Zoutewelle, directeur.


Dinsdag 18 april 2017: Theo Hermens uit Wijchen krijgt Koninklijke onderscheiding.

nieuws2017 foto TheoHermens

Op de foto: Theo Hermens met zijn vrouw Annie

Burgemeester mr. J.Th.C.M. Verheijen van de gemeente Wijchen heeft dinsdagavond 18 april 2017 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer T.A.A. Hermens. In het Jeugdhuis in de Woezik werd Theo Hermens, na de Algemene Leden Vergadering van Wandel-Sport-Vereniging Paschalis, verrast met een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

De heer Theo Hermens is in 1973 als vrijwilliger begonnen bij Schietvereniging Strijdlust ’87 in Wijchen. Tot 1985 was hij onder andere secretaris van de schietvereniging en wedstrijdleider bij de kring Noord-Brabant. Voor Wandel-Sport-Vereniging Paschalis verzorgt decorandus sinds 1977 de routes voor de jaarlijkse Paschalismars en de Winter-Wandelserie. Deze serie bestaat uit vijf tochten in de periode oktober tot april. Het hele jaar is hij zeer actief met het zoeken, uitzetten en bepijlen van nieuwe wandelroutes. Op de dagen waarop de wandelingen plaatsvinden, is hij ook aanwezig om ‘alles in goede banen te leiden’. De heer Hermens stopt in april 2017 met zijn activiteiten voor de Wandel-Sport-Vereniging.

Zelf is de heer Hermens ook een beproefd wandelaar. Sinds 2012 loopt hij de Nijmeegse Vierdaagse als sponsorloper voor het project van de St. De Samaritaan “Lopen voor schoon water in Afrika”. Hiermee heeft hij al tienduizenden euro’s opgehaald. Daarnaast leverde hij zowel in 2014 als in 2016 de grootste individuele opbrengst als sponsorloper. Voor al zijn vrijwillige inspanningen voor de samenleving ontving Theo Hermens dinsdag 18 april de Koninklijke onderscheiding.