Schoon drinkwater voor iedereen.

Adresgegevens

Onze adresgegevens:

Roel en Coline van Es
Hegdambroek 1614
6546 VT Nijmegen

Telefoon Roel:
06 - 213 104 83
Telefoon Coline:
06 - 105 866 55

ING rekeningnummer: NL66INGB0003060831

Wat is kerstmis waard,
als je niet hebt gedeeld.

Historie

Hoe is het begonnen.

 

Foto: De Gelderlander.
Toen ik mijn vrouw (Coline) vertelde van mijn besluit, heeft ze het krantenartikel ook gelezen. Het duurde niet lang voordat ze zei: “als jij gaat helpen, dan ga ik ook mee!”
Zo had de St. Samaritan’s Purse Nederland er in één keer twee vrijwilligers bij.

Minakupenda

We hebben de website het predicaat “safe for kids” gegeven, zodat ouders, verzorgers of begeleiders, met een gerust hart, kinderen van deze site kunnen laten genieten.

Het is een kindvriendelijke site, er zijn zo min mogelijk moeilijke- en buitenlandse woorden gebruikt. Wel zijn we ons er van bewust dat sommige foto’s voor een aantal kinderen toch aangrijpend kunnen zijn. U kunt zelf het beste beoordelen of de kleine lezertjes zelfstandig of met uw hulp de site mogen bezoeken.
Naast een eigen naam voor de website zijn we ook op zoek gegaan naar een bijpassend logo.

We hebben dat gevonden in een Terrazzo beeldje zoals hiernaast is te zien. Het beeldje staat in onze tuin en straalt voor ons; liefde, zorgzaamheid en samen delen uit. Precies datgene ondervinden wij ook in ons vrijwilligerswerk en proberen dat door te geven aan anderen, ongeacht kleur, ras, geloof etc.

Ook vanaf deze plaats willen wij de directie van de St. Samaritan’s Purse danken voor de ruimte die zij ons geeft, om ons vrijwilligerswerk vorm en gestalte te geven.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze site.